KINDERBEDDEN | OUTLET

Solide, betaalbare kinderbedden: ùw kinderbed van Europees Naaldhout in prachtig wit


Kinderbed FRISO

Prachtig jongens of meisjes kinderbed vervaardigd van massief naaldhout en in dekkend wit.  Het kinderbed wordt met de hand gemaakt en heeft een ambachtelijke afwerking.

De kinderbedden worden inclusief lattenbodem geleverd. Tevens hebben de kinderbedden een volwassen afmeting van 90x200 cm. Uw kind kan er jaren mee vooruit!

kinderbedden outlet
Levertijd:  direct uit voorraad leverbaar

Van:   €319,95
Voor:   €144,95
kinderbedden outlet


KINDERBED | PRODUCTIE

Kinderbed.BIZ is onderdeel van MRproducts Nederland, producent en ontwerper van solide
kinderbedden, peuterbedden en hoogslapers. Wij produceren en leveren direct vanuit de fabriek en kunnen daarom flexibel opereren.


kinderbed productieKINDERBEDDEN | OUTLET

Welkom bij
Kinderbed.biz. Wanneer u zoekt naar prachtige houten kinderbedden, matrassen, dekbedovertrekken of quilts, bent u bij onze webshop en outlet aan het juiste adres. De tijd van de bedstee is voorbij. Bijna iedereen wil dat zijn of haar kind in een leuk en comfortabel kinderbed kan slapen. U heeft keus uit verschillende soorten kinderbedden en toebehoren zoals matras of beddengoed zijn verkrijgbaar in meerdere designs of thema's. Bijvoorbeeld voor jongetjes een stoer kinderbed met navy of raket motief en voor meisjes een lief kinderbed met bijvoorbeeld hartjes of prinses motief. Uw kind zal genieten van optimaal slaapgenot.


kinderbed showroomDe kinderbedden zijn prachtig wit afgewerkt. Een slaapmeubel van Kinderbed.biz is daarom een waar sieraad in de slaapkamer van uw opgroeiende kind. Vaak kunt u beter een degelijk kinderbed kopen dan zelf een kinderbed te maken. Zo kunt u zelf ook rustig slapen, wetende dat u kind in een stevig en veilig kinderbed slaapt. Een kinderbed kopen is daarom een weloverwogen beslissing. Met de houten kinderbedden verkrijgbaar bij onze kinderbedden outlet en webshop, maakt u de beste keus voor jaren slaapplezier voor uw kind of kinderen. De prachtige houten kinderbedden van Kinderbed.biz zijn een schitterende aanwinst voor iedere kinderkamer. Koninklijk slaapgenot voor opgroeiende prinsen, prinsessen cq. prinsjes en prinsesjes!kinderbedden outlet


MATRAS | BESTELLEN:

-> Klik HIER om een bijbehorend matras uit te zoeken (hoge kwaliteit en goedkoopste in Nederland!)

matras bestellen