Solide peuterbed - tijdelijk tot max. 50% korting -
Gloednieuwe, solide en betaalbare peuterbedden: ùw peuterbed van massief hout in dekkend wit, grijs of naturel.
 
voordelen kinderbed hout massief houten kinderbedden

Alle artikelen
<BIG><B>SPEELGOEDKIST</B></BIG> Veilige opbergplaats tegen piraten

SPEELGOEDKIST Veilige opbergplaats tegen piraten

Gemakkelijk speelgoed opbergen in deze robuuste speelgoedopbergkist. Gemaakt uit massief hout.
Categorie:  AANBIEDINGEN
Echt hout, echt Rockwood®:  Kom bij ons langs in onze showroom om het product te bekijken.
Materiaalsoort:  Massief Europees Naaldhout
Productnr:  SGOK
Afmetingen:  
  • Buitenafmeting: 74cm x 42,5cm x 57cm (Breedte x diepte x hoogte)
Levertijd:  DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Van Prijs:  €119,95
Afbeelding 2:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2329900.pictures.speelgoedkistafb2klein.JPG
Afbeelding 3:  https://plugin.myshop.com/images/shop2329900.pictures.Speelgoedkistwitafb2klein.png
Prijs NU:  € 59,95
Aantal  
 

Omschrijving

Een speelgoedkist met handige inkeping om speelgoed en overige te beschermen tegen Zeerovers en Cthulhu's. Als de schatkist openstaat blijft deze rechtopstaan door de handige elas-strip.


Solide

Net zoals al onze overige producten bestaat deze opbergkist uit massief europees naaldhout. Door de extra dikke planken krijgt deze opbergkist zijn stevigheid waardoor hij zeker tegen een stootje kan!


Peuterbed.info is onderdeel van MRproducts Nederland, fabrikant en designer van diverse modellen kinderbedden, peuterbedden en hoogslapers.
  MATRAS | BESTELLEN:

-> Klik HIER om een bijbehorend matras uit te zoeken (hoge kwaliteit en goedkoopste in Nederland!)

matras bestellen


PEUTERBED | OUTLET
 

Welkom bij Peuterbed.info. Wanneer u zoekt naar prachtige houten peuterbedden, matrassen, dekbedovertrekken of quilts, bent u bij onze webshop en outlet aan het juiste adres. Bijna iedereen wil dat zijn of haar kind in een leuk en comfortabel kinderbed kan slapen. U heeft keus uit verschillende soorten peuterbedden en toebehoren zoals matras of beddengoed zijn verkrijgbaar in meerdere designs of thema's. Bijvoorbeeld voor jongetjes een stoer peuterbed met navy of raket motief en voor meisjes een lief peuterbed met bijvoorbeeld hartjes of prinses motief. Uw kind zal genieten van optimaal slaapgenot.
 


 

PEUTERBED | PRODUCTIE

Peuterbed.info is onderdeel van MRproducts Nederland, producent en ontwerper van solide kinderbedden, peuterbedden en hoogslapers. Wij produceren en leveren direct vanuit de fabriek en kunnen daarom flexibel opereren.


kinderbed productie


 

De peuterbedden zijn prachtig wit afgewerkt. Een slaapmeubel van Peuterbed.info is daarom een waar sieraad in de slaapkamer van uw opgroeiende kind. Vaak kunt u beter een degelijk peuterbed kopen dan zelf een peuterbed te maken. Zo kunt u zelf ook rustig slapen, wetende dat u kind in een stevig en veilig peuterbed slaapt. Een peuterbed kopen is daarom een weloverwogen beslissing. Met de houten peuterbedden verkrijgbaar bij onze kinderbedden outlet en webshop, maakt u de beste keus voor jaren slaapplezier voor uw kind of kinderen. De prachtige houten peuterbedden van Peuterbed.info zijn een schitterende aanwinst voor iedere kinderkamer. Koninklijk slaapgenot voor opgroeiende prinsen, prinsessen cq. prinsjes en prinsesjes!


 

peuterbed tim