Solide peuterbed - tijdelijk tot max. 50% korting -
Gloednieuwe, solide en betaalbare peuterbedden: ùw peuterbed van massief hout in dekkend wit, grijs of naturel.
 
voordelen kinderbed hout massief houten kinderbedden

Alle artikelen
<BIG><B>PEUTER MATRAS THERMOCARE 70x150cm</B></BIG> (medicott matras met traagschuim)

PEUTER MATRAS THERMOCARE 70x150cm (medicott matras met traagschuim)

Een peuter matras met blijvend anti-allergische eigenschappen. Het katoen is gezuiverd bij de start van productie en door de lichaamswarmte past dit matras zich volledig aan het lichaam.
Categorie:  KINDERBEDDEN
Materiaalsoort:  - Afneembare hoes van anti-allergisch polyesther
- Gemaakt in Belgie
Productnr:  PMTM-70
Afmetingen:  150 cm x 70 cm x 10 cm (lengte x breedte x hoogte)
Kern:  Visco-elastisch schuim 50 kg/m³ + Koudschuim HR 40 kg/m³
Tijk:  Medicott bestikt met anti-allergische polyestervezel
Levertijd:  DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Van Prijs:  €299,90
Prijs NU:  € 149,95
Aantal  
 

Voordelen van een Thermocare Medicott matras

Traagschuim wordt bij het warm worden zachter en vormt zich naar het lichaam. Door het traagschuim heeft dit peutermatrasje de perfect hardheid wat belangrijk is voor peuters in de opgroei fase. De drukverdeling zorgt ervoor dat er tijdens de slaap geen belemmeringen zijn op de ademhaling.

Medicott is een blijvens anti-allergische behandeling. Dit matras vindt zijn toepassing zowel in de huiselijke en medische sector.


Product Specificaties

Geschikt voor vaste en verstelbare lattenbodems.
- Traagschuim vormt zich naar het lichaam
- Zeer goede elasticiteit en vochtregulatie
- Gebruikt in de medische sector
- Blijvend veerkrachtig en hoogwaardig ligcomfort
- Optimale drukverdeling

Kindermatras koudschuim Specificaties
Peuterbed.info is onderdeel van MRproducts Nederland, fabrikant en designer van diverse modellen kinderbedden, peuterbedden en hoogslapers.
  MATRAS | BESTELLEN:

-> Klik HIER om een bijbehorend matras uit te zoeken (hoge kwaliteit en goedkoopste in Nederland!)

matras bestellen


PEUTERBED | OUTLET
 

Welkom bij Peuterbed.info. Wanneer u zoekt naar prachtige houten peuterbedden, matrassen, dekbedovertrekken of quilts, bent u bij onze webshop en outlet aan het juiste adres. Bijna iedereen wil dat zijn of haar kind in een leuk en comfortabel kinderbed kan slapen. U heeft keus uit verschillende soorten peuterbedden en toebehoren zoals matras of beddengoed zijn verkrijgbaar in meerdere designs of thema's. Bijvoorbeeld voor jongetjes een stoer peuterbed met navy of raket motief en voor meisjes een lief peuterbed met bijvoorbeeld hartjes of prinses motief. Uw kind zal genieten van optimaal slaapgenot.
 


 

PEUTERBED | PRODUCTIE

Peuterbed.info is onderdeel van MRproducts Nederland, producent en ontwerper van solide kinderbedden, peuterbedden en hoogslapers. Wij produceren en leveren direct vanuit de fabriek en kunnen daarom flexibel opereren.


kinderbed productie


 

De peuterbedden zijn prachtig wit afgewerkt. Een slaapmeubel van Peuterbed.info is daarom een waar sieraad in de slaapkamer van uw opgroeiende kind. Vaak kunt u beter een degelijk peuterbed kopen dan zelf een peuterbed te maken. Zo kunt u zelf ook rustig slapen, wetende dat u kind in een stevig en veilig peuterbed slaapt. Een peuterbed kopen is daarom een weloverwogen beslissing. Met de houten peuterbedden verkrijgbaar bij onze kinderbedden outlet en webshop, maakt u de beste keus voor jaren slaapplezier voor uw kind of kinderen. De prachtige houten peuterbedden van Peuterbed.info zijn een schitterende aanwinst voor iedere kinderkamer. Koninklijk slaapgenot voor opgroeiende prinsen, prinsessen cq. prinsjes en prinsesjes!


 

peuterbed tim