Solide peuterbed - tijdelijk tot max. 50% korting -
Gloednieuwe, solide en betaalbare peuterbedden: ùw peuterbed van massief hout in dekkend wit, grijs of naturel.
 
voordelen kinderbed hout massief houten kinderbedden

Alle artikelen
<font color=\"#333\"><B>BEDTEXTIEL PAKKET BOY 3 in 1 WIT (70x150cm)</B><li>Hoofdkussen</li><li>Dekbed Enkel</li><li>Dekbedovertrek Boy</li></font><br>

BEDTEXTIEL PAKKET BOY 3 in 1 WIT (70x150cm)
 • Hoofdkussen
 • Dekbed Enkel
 • Dekbedovertrek Boy

 • BEDTEXTIEL PAKKET 3 in 1 WIT (70x150) Dekbedovertrek, dekbed & hoofdkussen tegen een scherpe prijs!
  Categorie:  AANBIEDINGEN
  Productnr:  PK;PD-120;PDOB
  Afmetingen:  Geschikt voor Peuterbedden in 70 x 150 cm
  Uw Keuze:  
  Levertijd:  
  Van Prijs:  €68,85
  Prijs NU:  € 59,95
  Aantal  
   

  Bedtextiel pakket 3 in 1

  Een Superdeal met de 3 onderstaande producten in 1 pakket!


  • Ademend Kinder Dekbed
  • Silver Comfort Ademend Hoofdkussen
  • Dekbedovertrek en Kussensloop naar keuze

  Geschikt voor peuterbedden in de maat 70x150cm. Extra voordeelkorting van maar liefst 15%!


  Peuterbed.info is onderdeel van MRproducts Nederland, fabrikant en designer van diverse modellen kinderbedden, peuterbedden en hoogslapers.
    MATRAS | BESTELLEN:

  -> Klik HIER om een bijbehorend matras uit te zoeken (hoge kwaliteit en goedkoopste in Nederland!)

  matras bestellen


  PEUTERBED | OUTLET
   

  Welkom bij Peuterbed.info. Wanneer u zoekt naar prachtige houten peuterbedden, matrassen, dekbedovertrekken of quilts, bent u bij onze webshop en outlet aan het juiste adres. Bijna iedereen wil dat zijn of haar kind in een leuk en comfortabel kinderbed kan slapen. U heeft keus uit verschillende soorten peuterbedden en toebehoren zoals matras of beddengoed zijn verkrijgbaar in meerdere designs of thema's. Bijvoorbeeld voor jongetjes een stoer peuterbed met navy of raket motief en voor meisjes een lief peuterbed met bijvoorbeeld hartjes of prinses motief. Uw kind zal genieten van optimaal slaapgenot.
   


   

  PEUTERBED | PRODUCTIE

  Peuterbed.info is onderdeel van MRproducts Nederland, producent en ontwerper van solide kinderbedden, peuterbedden en hoogslapers. Wij produceren en leveren direct vanuit de fabriek en kunnen daarom flexibel opereren.


  kinderbed productie


   

  De peuterbedden zijn prachtig wit afgewerkt. Een slaapmeubel van Peuterbed.info is daarom een waar sieraad in de slaapkamer van uw opgroeiende kind. Vaak kunt u beter een degelijk peuterbed kopen dan zelf een peuterbed te maken. Zo kunt u zelf ook rustig slapen, wetende dat u kind in een stevig en veilig peuterbed slaapt. Een peuterbed kopen is daarom een weloverwogen beslissing. Met de houten peuterbedden verkrijgbaar bij onze kinderbedden outlet en webshop, maakt u de beste keus voor jaren slaapplezier voor uw kind of kinderen. De prachtige houten peuterbedden van Peuterbed.info zijn een schitterende aanwinst voor iedere kinderkamer. Koninklijk slaapgenot voor opgroeiende prinsen, prinsessen cq. prinsjes en prinsesjes!


   

  peuterbed tim