Solide peuterbed - tijdelijk tot max. 50% korting -
Gloednieuwe, solide en betaalbare peuterbedden: ùw peuterbed van massief hout in dekkend wit, grijs of naturel.
 
voordelen kinderbed hout massief houten kinderbedden

Alle artikelen
<BIG><B>MEDICOTT THERMOCARE MATRAS 90x200cm</B></BIG> (met visco-elastisch traagschuim)

MEDICOTT THERMOCARE MATRAS 90x200cm (met visco-elastisch traagschuim)

Visco elastisch schuim vindt zijn toepassing in de huiselijke, medische en verzorgingssector
waar het aanbevolen wordt bij preventieve behandeling van nek-en rugklachten.

Veel gebruikt matras in de zorg.
Categorie:  MATRASSEN
Echt hout, echt Rockwood®:  Koud & traagschuim zijn zeer vormvaste materialen. Deze zijn gemaakt om vormvast te blijven en geen kuilvorming te vertonen, ook niet met intensief gebruik.
Materiaalsoort:  Visco-elastisch schuim 50 kg/m³ + Koudschuim HR 40 kg/m³
Productnr:  MTM-90
Afmetingen:  90 x 200 cm (14cm dikte)
Kern:  Visco-elastisch schuim 50 kg/m + Koudschuim HR 40 kg/m
Tijk:  Medicott bestikt met anti-allergische polyestervezel
Levertijd:  DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Van Prijs:  €399,95
Prijs NU:  € 249,95
Aantal  
 

MATRAS MET VISCO-ELASTISCH SCHUIM

visco elastisch schuim(ook bekend als traagschuim/nasa-schuim) vindt zijn toepassing in de huiselijke, medische en verzorgingssector
waar het aanbevolen wordt bij preventieve behandeling van nek-en rugklachten.

Het materiaal reageert op lichaamswarmte en past zich volledig aan de lichaamsvorm aan, dit resulteert in een homogene ondersteuning van de wervelkolom en verbeterde bloedcirculatie en een relaxatie van spieren en gewrichten. Dit alles om u een ontspannen nachtrust te geven.


Meer productvoordelen:

  • Geschikt voor een vaste of verstelbare lattenbodem
  • Voorzien van een medicott afneembare badstofhoes
  • Medicott is een blijvende anti-allergische behandeling

  • Materiaalsoort

    Traagschuim, ook wel: visco-elastisch schuim, geheugenschuim of nasa-schuim, is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Dat kan ongeveer 0,5 tot 5 seconden duren. Daarnaast wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte. Het vindt vooral toepassing in matrassen omdat het minder druk geeft op uitstekende lichaamsdelen. Bron.


    Kindermatras koudschuim Specificaties
Peuterbed.info is onderdeel van MRproducts Nederland, fabrikant en designer van diverse modellen kinderbedden, peuterbedden en hoogslapers.
  MATRAS | BESTELLEN:

-> Klik HIER om een bijbehorend matras uit te zoeken (hoge kwaliteit en goedkoopste in Nederland!)

matras bestellen


PEUTERBED | OUTLET
 

Welkom bij Peuterbed.info. Wanneer u zoekt naar prachtige houten peuterbedden, matrassen, dekbedovertrekken of quilts, bent u bij onze webshop en outlet aan het juiste adres. Bijna iedereen wil dat zijn of haar kind in een leuk en comfortabel kinderbed kan slapen. U heeft keus uit verschillende soorten peuterbedden en toebehoren zoals matras of beddengoed zijn verkrijgbaar in meerdere designs of thema's. Bijvoorbeeld voor jongetjes een stoer peuterbed met navy of raket motief en voor meisjes een lief peuterbed met bijvoorbeeld hartjes of prinses motief. Uw kind zal genieten van optimaal slaapgenot.
 


 

PEUTERBED | PRODUCTIE

Peuterbed.info is onderdeel van MRproducts Nederland, producent en ontwerper van solide kinderbedden, peuterbedden en hoogslapers. Wij produceren en leveren direct vanuit de fabriek en kunnen daarom flexibel opereren.


kinderbed productie


 

De peuterbedden zijn prachtig wit afgewerkt. Een slaapmeubel van Peuterbed.info is daarom een waar sieraad in de slaapkamer van uw opgroeiende kind. Vaak kunt u beter een degelijk peuterbed kopen dan zelf een peuterbed te maken. Zo kunt u zelf ook rustig slapen, wetende dat u kind in een stevig en veilig peuterbed slaapt. Een peuterbed kopen is daarom een weloverwogen beslissing. Met de houten peuterbedden verkrijgbaar bij onze kinderbedden outlet en webshop, maakt u de beste keus voor jaren slaapplezier voor uw kind of kinderen. De prachtige houten peuterbedden van Peuterbed.info zijn een schitterende aanwinst voor iedere kinderkamer. Koninklijk slaapgenot voor opgroeiende prinsen, prinsessen cq. prinsjes en prinsesjes!


 

peuterbed tim